Världens bästa ställe för teambuilding!

Igår checkade jag in på Tom Tits Experiment tillsammans med min grupp på Scania. På agendan stod Lära-känna, teambuilding och mål för året, och då finns inget bättre ställe än detta! 

Mycket skratt och klurande när teamen utmanade varandra bland bakvända cyklar, balansvågar och knepiga labyrinter. En härlig känsla vi tog med oss när vi fortsatte prata arbetssätt och satte mål för året. 

Traditionsenligt brukar jag ordna denna typ av kick-off för mina team varje halvår, i januari och augusti. Det är bra tidpunkter att samla teamet efter längre ledigheter och ta ett gemensamt avstamp inför det nya halvåret.

Under en hel dag fokuserar vi på att lära känna varandra bättre genom någon rolig aktivitet samt ge utrymme att diskutera spelregler och arbetssätt inom teamet.

Ofta brukar vi också sätta upp kommande periods team-mål, eller Objective & Key Result (OKR). Den typen av mål är väldigt bra för teamet enas kring – det bli en gemensam målbild och ett resultat man vill uppnå tillsammans. Det blir även extra kraftfullt när teamet sätter upp målen tillsammans!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *