Bygga team ombord

DCIM100MEDIADJI_0010.JPG

Hemma igen efter en fantastiskt seglarvecka i Medelhavet med kvinnliga seglingsnätverket She Captain! 42 grymma tjejer seglade 5 båtar i eskader mellan grekiska öar och hamnar.

Massor med underbara naturupplevelser som havssegling, delfiner, naturhamnar och bad i soluppgången. Också en boost för självförtroendet, den underbara känslan att vara en del av samarbetet ombord, del i teamutvecklingen av en tight besättning och träffa vänner för livet!

En av höjdpunkterna var när vi tillsammans gjorde denna sjöstjärna. Första båten la sig på svaj i vindögat och sedan fyllde vi på genom att backa in med ankare i fören. I poolen som bildades i mitten badade vi, snorklade och myste. En fantastisk stund och minne för livet! #shecaptain

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *